You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin takribî% 90 ’ı alevlerle aracısız temastan bileğil esrar solunmasından kaynaklanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Bu nedenle daha ali bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu alan ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

İmalat Yangın Kapısı Fiyatları aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hatır uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını tespit etmek derunin kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın bapsı son gömlek kritik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yakışır fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page